Vi dækker hele processen fra start til slut og fungerer som rådgivere på både købs- og salgssiden.

Om infotransactions

infotransactions arbejder med køb, salg og værdioptimering af virksomheder. Vi dækker hele processen fra start til slut og fungerer som rådgivere på både købs- og salgssiden.

Virksomhedsejere og kapitalfonde

Vores kunder tæller både private virksomhedsejere samt danske og udenlandske kapitalfonde. Dem betjener vi med et team af erfarne, tværfaglige konsulenter og partnere, der tager aktiv del i arbejdet med at strukturere og gennemføre sagerne.

Håndplukkede projektdeltagere

infotransactions er en del af revisions- og konsulenthuset inforevision. Det betyder bl.a., at vi kan håndplukke vores projektdeltagere blandt 130 medarbejdere, som repræsenterer en bred vifte af kompetencer og ekspertise.

Garant for en smidig proces

En systematisk, analytisk og veltilrettelagt proces resulterer i bedre vilkår og et mere smidigt forløb, som alle involverede parter kan være tilfredse med. Det er den proces, infotransactions står som garant for.

Kunderne siger

“Hurtig reaktion og virksomhedsforståelse, bedre prissætning og performance samt et godt omdømme er blandt årsagerne til, at det i dag er infotransactions, der bliver ringet til, når der er brug for assistance.

infotransactions har en evne til at få os til at føle, at vi er deres eneste kunde. Der er altid tid til en hasteanalyse, og der er altid en dyb forståelse for vores forretning og vores behov.”

Carlos Christensen, CEO, Connected Wind Services A/S (CWS)

Mød vores team

infotransactions er organiseret i to teams, Transaction Services og Corporate Finance, med erfarne og tværfaglige rådgivere, der arbejder tæt sammen under hele processen. Desuden trækker vi på dygtige specialister i inforevision.

Thomas Barslund

Head of infotransactions

+45 21 71 99 75
tb@infotransactions.dk

Bo Risom Jensen

Head of Transaction Service

+45 21 71 99 14
br@infotransactions.dk

+45 39 53 50 00

info@infotransactions.dk

infotransactions

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096